dimecres, 8 de febrer de 2012

CEIP S´ARANJASSA

SITUACIÓ GEOGRÀFICA

    El C.P. S’Aranjassa, està situat al terme municipal de Palma, al barri del mateix nom.  S’Aranjassa, barriada rural de Palma, ubicada dins la zona del Pla de Sant Jordi,  limita amb el terme Municipal de Llucmajor i amb Sant  Jordi i Es Pil•larí ( nuclis de població que pertanyen igualment a Palma). Està a una distància de 12 Km. del Centre de la Ciutat.

El CP S’Aranjassa és un centre públic de caràcter aconfessional,  es una escola “petita”, és a dir un centre complet pel que fa als nivells d’ensenyament d’Educació infantil i Primària als que poden accedir els nostres alumnes però el nombre d’unitats (1 EI i 3 EP) no coincideixen amb el nombre d’aquests i per tant la seva distribució és mixta: Els alumnes d’Infantil (3, 4 i 5 anys) estan a la mateixa aula i les tres aules de Primària coincideixen amb els tres cicles. Per las seves característiques pertany al moviment d’Escoles Mallorquines.


    Nom del Centre:    COL•LEGI PÚBLIC S'ARANJASSA
    Codi : 07004114
    Adreça: Ctra. Militar, s/n
    Localitat:S’ARANJASSA  (Palma)
    Tel / Fax.: 74 28 53
    email: cpsaranjassa@educacio.caib.es

    Règim: PÚBLIC

El recinte escolar, construït l’any 1971, té accés per un carreró particular dels veïns limítrofs al centre, és un solar tancat de paret al qual hi ha l’edifici escolar i el pati.

        L’edifici consta de dues plantes. L’accés a la primera i per tant a  l’entrada principal es fa a través de quatre graons que formen una escala frontal d’uns quatre metres d’amplària. En aquesta planta hi ha quatre aules , cada una d’elles té 48 metres quadrats, a més consta d’una sala gran que es fa servir de gimnàs, una sala de professors i un petit despatx per  secretaria i direcció, també hi ha tres excusats per  nins, per nines i per professors. A la segona planta, amb accés per una escala interior, hi ha una biblioteca i sala per audiovisuals i una sortida als terrats exteriors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada